INGOLFS
MUSIK
VIDUNDERLIG MAD
INSTAGRAM
FOTOS
GÆSTGIVEREN
KONTAKT
NYHEDER
ZITTANS.DK
 
Vi åbner

man og Tirs: 10-22
ons til lør: 10-24
søndag: 10-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Torsdag
22. marts
kl. 21
STEPHAN GRABOWSKI
 

Stephan Grabowski live på Ingolfs Kaffebar torsdag 22. marts kl. 21

                                         ”Gå ikke blidt ind i natten”.

”Veteranen Stephan Grabowski har begået et mesterligt underspillet, men magisk helstøbt værk”.
- skrev Klaus Lynggaard, Information D. 5/1 2018. 

Pressen har taget godt imod Stephan Grabowski´s nye album,
”Gå ikke blidt ind i natten”, der udkom på Gateway, november 2017.
Albummet er trods sine danske tekster nået helt til Italien hvor magasinet ”Distorsioni” gav det hele 7 stjerner. Et organisk og overvejende akustisk album, der afsøger en mere sanseligt fortællende indgang til både spirituelle og politiske tekster, der peger her og nu på 2018. Personlige sange om livet, døden, og den kærlighed der findes derimellem. Både mørke og lys kærlighed bliver afsøgt i disse sange. Den fragmentariske verden vi lever i lige nu, som på mange måder er i opløsning, bliver undersøgt fra første strofe.

Om Stephan Grabowski: Startede oprindeligt som trommeslager for Lars H.U.G og Love Shop, og siden som sangskriver, teaterkomponist, producer og Band Leader.
Han har 6 meget roste soloalbums, og 2 teater-albumudgivelser bag sig, er en del af det dansk-pakistanske band, Rocqawali, der med Daniel Lanois’ tidligere faste partner, Mark Howard som producer, der i 2017 udgav et nyt album på det prestigiøse Riverboat Records UK. Han har sammen med Rocqawali været på The Long List til en amerikansk Grammy i 2016 og 2017. Har selv været nomineret to gange for årets album til en DMA, samt tre gange sammen med Rocqawali.

   
 
   
Lørdag
14. april
kl. 21
DEE PEE
   
 
   
   
Lørdag
21. april
kl. 21  
L.T. VALENTIN
   
 
L. T. Valentin, som er kunstnernavnet Lasse Tarp går under, udsendte i forsommeren EPen ”Tilstande i Øst og Vest”, som placerede ham på landkortet som solo-artist.

Lasse Tarp, oprindeligt fra Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark i konstellationer som The Youth, Gustav Foss, The PowPow og mange, mange flere.

Om solo-projektet og det det lange tilløb:

Jeg skrev nogle af disse sange helt tilbage i 2008, men har først fundet ind til essensens af disse numre nu. Jeg havde noget oprigtigt på sinde og det skulle ud i verden. I efteråret 2016 følte jeg mig klar, og hev to intense uger ud af kalenderen, hvor jeg isolerede mig i studiet med alle nødvendige instrumenterer omkring mig”.

Udgivelsen ”Tilstande i Øst og Vest”, samt det kommende materiale der forventes ude i første halvår af 2018, handler om personer og tanker over de sidste 10 år, hvor flugten til København og byens væsen, har været primær inspiration. 

Sangene er indspillet i øvelokalet og har derfor fået en rå, autentisk og ærlig lyd,  hvor inspirationen er hentet i folk-rock musikken fra både 1960’erne og 1970’erne.

Vi håber I kunne være friske på at præsentere den spændende kunstner på jeres sted i løbet af foråret 2018!

Se de forskellige platforme her:

Facebook
Youtube
Spotify
AppleMusic
Instagram

gratis entre

 
 
 
 
 
 
 
 
Så ses vi på Ingolfs Kaffebar,
Ingolfs Alle 3, 2300 khb. S. tlf. 3259 9596
 
 
 
 
 
 
 

Vi har lavet en fed POP BAG BAREN CD med fjorten fantastiske solister. Mød nogle af dem til fem fede dobbelte Pop Bag Baren-koncerter på Ingolfs Kaffebar

tjek www.popbagbaren.dk

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingolfs Kaffebar - Ingolfs Allé 3 - Tel. 3259 9596