INGOLFS
MUSIK
VIDUNDERLIG MAD
INSTAGRAM
FOTOS
GÆSTGIVEREN
KONTAKT
NYHEDER
ZITTANS.DK
 

Vi har åben
Tir-ons. 10-22.
Tors-lør. 10-23
Søn. 10-16
Man. lukket

 

 
Copenhagen Jazz Festival hos Ingolfs link til Billetter
 
 
 
 
Torsdag 30/6 kl. 16:00 

 
Den 85-årige klarinetlegende Nulle, orgelvirtuosen Dan Hemmer, multimusikersupermanden Gustaf Ljunggren og trommetossen Emil de Waal fejrer, med denne releasekoncert på årets Jazzfestival, vinyludgivelsen af deres album “Handmade In Denmark”, som udkommer d.24/6-22. Don’t miss it!!!

Alle gæster skal have en gyldig adgangsbillet.
 
Link til Billetter
 
 
 
Søndag 3/7 kl. 16:00 
 
Jazz for menneskerettigheder!

Vikram Ruzakhunov blev næsten verdenskendt under demonstrationerne mod den kasakhiske regering i Kasakhstan i januar 2022. Den 7. januar blev Vikram Ruzakhunov uretmæssigt arresteret af det kasakhiske politi, og han blev slået og tortureret. Bagefter blev det vist på kasakhiske tv-kanaler den 9. januar., hvori de kasakhstanske myndigheder hævdede, at de havde arresteret ham for deltagelse i urolighederne i Kasakhstan, at han var arbejdsløs, og at ukendte personer den 1. januar tilbød ham omkring 200$, så han kunne komme fra Kirgisistan til Alma-Ata for at deltage i protesterne. Men i virkeligheden var Vikram Ruzakhunov i Alma-Ata i Kasakhstan for at optræde med sin jazzmusik og blev ulovligt arresteret med falske anklager om, at han var udenlandsk kollaboratør. Siden hans løsladelse af det kasakhiske politi er Vikram blevet en aktiv menneskerettighedsaktivist- og forkæmper, og spiller i dag JAZZ for demokrati og frihed i verden. ...
 
Link til Billetter
 
 
 
Lørdag 9/7 kl. 16:00 
 
Den skønne aarhusianske tromme/tangent-duo Svaneborg/Kardyb har smeltet alle hjerter og playlister på deres vej de sidste par år med stemningsfyldte beats og smukke melodier. Denne eftermiddag fylder de sammen med superduoen Gustaf Ljunggren/Emil de Waal gårdhaven med sommervibes og måske også en klædelig portion melankoli midt i al lykken. Som noget helt unikt spiller de to duoer en del af koncerten på Ingolfs sammen som dobbeltduo!
 
Link til Billetter
 
 
 
 
 
Vi har lavet en fed POP BAG BAREN CD med fjorten fantastiske solister.
Mød nogle af dem til fem fede dobbelte Pop Bag Baren-koncerter på Ingolfs Kaffebar

tjek www.popbagbaren.dk

 
 
 
Ingolfs Kaffebar - Ingolfs Allé 3 - Tel. 3259 9596